Το κατάστημα Yourmobit γεννήθηκε ως ιδέα το 1998, αρχικά ως χόμπυ και με βάση την αγάπη για την τεχνολογία, και υλοποιήθηκε το 2013. Πρωταρχικός σκοπός μας είναι να καλυφθεί κάθε ανάγκη του πελάτη για είδη τεχνολογίας, είτε με την αγορά νέων προϊόντων είτε με τη συντήρηση και την επισκευή προϊόντος που ο πελάτης ήδη κατέχει.

Στο κατάστημά μας, το οποίο συνεργάζεται με τους σημαντικότερους προμηθευτές στον τομέα της τεχνολογίας, μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα που καλύπτουν όλο το φάσμα των σχετικών αναγκών, όπως ηλεκτρονικούς υπολογιστές, συσκευές κινητών τηλεφώνων, tablet αλλά και αξεσουάρ και περιφερειακά αυτών.

Το τμήμα επισκευών αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους τεχνικούς με πολυετή εμπειρία στο χώρο και έχουν την ικανότητα να ανταποκριθούν επιτυχώς σε κάθε βλάβη που μπορεί να παρουσιάσει η ηλεκτρονική σας συσκευή, ενώ συνεχώς ενημερώνονται για τις εξελίξεις στην τεχνολογία και τα νέα μοντέλα συσκευών. Το εργαστήριό μας διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και υψηλών απαιτήσεων, ενώ γίνεται χρήση μόνο γνήσιων ανταλλακτικών ώστε να εξασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα στην επισκευή.