ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Το κατάστημα Yourmobit, αναλαμβάνει πάσης φύσεως επισκευές κινητών τηλεφώνων και υπολογιστών με τον ευκολότερο και γρηγορότερο τρόπο. Για την επισκευή της συσκευής σας θα πρέπει να συμφωνήσετε με τους παρακάτω όρους:

 1. Το κατάστημα Yourmobit αναλαμβάνει μόνο βλάβες εκτός εγγυήσεως.
 2. Με το παρόν ο πελάτης αποδέχεται αυτόματα ότι συμφωνεί για επισκευή όπου το κόστος ανέρχεται μέχρι €25 για κινητά, μέχρι €25 για tablet και μέχρι €50 ευρώ για υπολογιστές, παιχνιδομηχανές και μέχρι €60 για τηλεοράσεις. Ενημέρωση κόστους θα υπάρχει εφόσον η επισκευή υπερβαίνει τις παραπάνω τιμές.
 3. Σε περίπτωση άρνησης κόστους, ο πελάτης θα χρεώνεται για τον έλεγχο €7 για κινητά, €10 για tablet και €12 για υπολογιστές, παιχνιδομηχανές και τηλεοράσεις. Το κόστος ελέγχου δύναται να διαφοροποιηθεί ανάλογα με το είδος της συσκευής, αλλά και το είδος της βλάβης. Σε περίπτωση διαφοροποίησης θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.
 4. Κατά την διάρκεια της επισκευής δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν απώλειες δεδομένων που έχετε αποθηκεύσει στην συσκευή σας. Επίσης, συστήνεται να κρατάτε πάντα την κάρτα μνήμης και την κάρτα SIM του κινητού διότι μπορεί να χαθούν. Οι κάρτες μνήμης και/ή η κάρτα SIM θα εσωκλείονται στην αποστολή μόνο σε ειδικές περιπτώσεις και κατόπιν συνεννοήσεως. Όπου είναι δυνατόν, θα γίνεται αντίγραφο ασφαλείας και επαναφορά δεδομένων, με επιπλέον κόστος €5 για κινητά και κόστος κατόπιν συνεννοήσεως για υπολογιστές, αναλόγως του όγκου δεδομένων. Μετά το τέλος της εργασίας και την παράδοση της συσκευής στον πελάτη, το αντίγραφο ασφαλείας θα διαγράφεται από εμάς στο πλαίσιο της προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Εάν όμως επιθυμείτε να διατηρήσουμε αντίγραφο ασφαλείας για ενδεχόμενη μελλοντική χρήση, ενημερώστε μας σχετικά.
 5. Η επισκευή συνοδεύεται από τρίμηνη εγγύηση που θα αφορά την ίδια βλάβη και εφόσον έχει προϋπάρξει καλή χρήση από τον πελάτη.
 6. Το κατάστημα Yourmobit δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιές που έχουν προκληθεί στην συσκευή σας σε προγενέστερο χρόνο από παρέμβαση μη έμπειρου τεχνικού.
 7. Η μεταφορά κινητών, tablets, laptops και παιχνιδομηχανών από και προς τον πελάτη, εφόσον προχωρήσουμε σε επισκευή, γίνεται δωρεάν. Το κόστος αποστολής και παραλαβής σταθερών υπολογιστών και τηλεοράσεων υπολογίζεται κατόπιν συνεννοήσεως και επιβαρύνει τον πελάτη.
 8. Η αποστολή και επιστροφή της συσκευής προς επισκευή γίνεται με συμβεβλημένη εταιρεία Courier για μεγαλύτερη ασφάλεια και ταχύτητα. Η μεταφορά της συσκευής γίνεται με ευθύνη του πελάτη. Κατά την αποστολή προς το κατάστημα Yourmobit, θα πρέπει ο πελάτης να έχει συσκευάσει με ασφάλεια την συσκευή του. Το συνολικό κόστος αποστολής και επιστροφής της συσκευής είναι δωρεάν εφόσον εγκριθεί η επισκευή (βλ παρ. 7). Σε περίπτωση άρνησης της επισκευής, τότε ο πελάτης αναλαμβάνει το συνολικό κόστος των μεταφορικών το οποίο είναι €9 για την Αθήνα και €12 για την επαρχία. Οι τιμές αυτές αφορούν κινητά, tablets, παιχνιδομηχανές και laptops, ενώ για σταθερούς υπολογιστές και τηλεοράσεις η τιμή θα προκύψει κατόπιν συνεννοήσεως.
 9. Ο μέσος χρόνος που απαιτείται για την επισκευή έχει υπολογισθεί σε 3-5 εργάσιμες ημέρες, εκτός περιπτώσεων ανωτέρας βίας (μη επάρκεια ανταλλακτικών, όγκου εργασίας) κτλ.
 10. Μετά την πάροδο 3 μηνών μη παραλαβής της συσκευής σας από την ημερομηνία ειδοποίησης παραλαβής (είτε επισκευασμένης είτε ανεπισκεύαστης συσκευής) θα υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση €1 ανά ημέρα για τα έξοδα αποθήκευσης. Με την πάροδο 6 μηνών μη παραλαβής της συσκευής σας από την ημερομηνία ειδοποίησης παραλαβής (είτε επισκευασμένης είτε ανεπισκεύαστης συσκευής) θα  δίνεται για ανακύκλωση, χωρίς περαιτέρω προειδοποίηση και με το κόστος εργασίας και αποθήκευσης να εξακολουθούν να σας επιβαρύνουν.
 11. Με το παρόν, ο πελάτης αποδέχεται όλους τους ανωτέρω όρους.