Όροι επιστροφής προϊόντων

 

Για την βέλτιστη εξυπηρέτησή σας, το κατάστημα Yourmobit σας παρέχει την δυνατότητα αλλαγής των προϊόντων που αγοράσατε από εμάς.

 

Όροι επιστροφής – αλλαγής

  • Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή δεν πρέπει να απέχουν περισσότερες από  14 ημερολογιακές ημέρες.
  • Βασική προϋπόθεση για οποιαδήποτε αλλαγή αποτελεί η προσκόμιση της απόδειξης ή του τιμολογίου αγοράς ή φωτοτυπίας αυτών.
  • Η συσκευασία πρέπει να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση.
  • Η επιστροφή γίνεται μέσω συμβαλλόμενης εταιρείας Courier, όπου επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής, τα οποία ανέρχονται σε €3,5 για την Αθήνα και €4 για την επαρχία. Το ποσό της αποστολής μπορεί και να αφαιρεθεί από το συνολικό ποσό επιστροφής, εφόσον επιλέξετε επιστροφή χρημάτων. Προτού αποσταλεί το προϊόν στο κατάστημα απαιτείται πρώτα να έχετε έρθει σε επικοινωνία μαζί μας.
  • Για την αποστολή πρέπει να συσκευάσετε το προϊόν σε ένα μεγαλύτερο κουτί γεμίζοντας το κενό με προστατευτικό υλικό, ώστε να είναι ασφαλές κατά την αποστολή.
  • Συνεννοείστε με εμάς, είτε τηλεφωνικώς είτε με email, για τον τρόπο που επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική μας εκκρεμότητα. Μπορείτε να επιλέξετε επιστροφή χρημάτων ή αλλαγή με άλλο προϊόν.
  • Κατά την επιλογή αλλαγής με άλλο προϊόν, το ποσό του επιστρεφόμενου προϊόντος αφαιρείται και επιβαρύνεστε για τα μεταφορικά επιστροφής αλλά και αποστολής.
  • Σε περίπτωση που το προϊόν δεν τηρεί τις προδιαγραφές επιστροφής, τότε αυτό θα επιστρέφεται στον πελάτη με τα έξοδα μεταφοράς να επιβαρύνουν τον ίδιο.

 

Όροι επιστροφής – ελαττωματικού προϊόντος

 

Τα προϊόντα που αγοράζετε από το κατάστημα Yourmobit καλύπτονται με εγγύηση, ο χρόνος της οποίας ποικίλει ανάλογα με το προϊόν που αγοράσατε και την εταιρεία που το κατασκευάζει. Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος έρχεστε σε επικοινωνία με εμάς είτε τηλεφωνικώς είτε με email. Κατόπιν συνεννοήσεως, μας αποστέλλετε το ελαττωματικό προϊόν και την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς ή φωτοτυπία αυτών,  με την συμβεβλημένη εταιρεία Courier. Κατόπιν εμείς θα προβούμε στην αλλαγή του προϊόντος ή, αν υπάρχει έλλειψη του ίδιου προϊόντος, θα σας αποστείλουμε παρόμοιο προϊόν ισόποσης αξίας κατόπιν συνεννοήσεως. Για όλη αυτή τη διαδικασία δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής. Σε περίπτωση που η βλάβη του προϊόντος προέρχεται από κακή χρήση του πελάτη ή κατά τον έλεγχο δεν διαπιστωθεί βλάβη, το προϊόν θα αποστέλλεται πίσω στον πελάτη, με τα έξοδα μεταφοράς να επιβαρύνουν τον ίδιο.